Blog: Začíname...

Začíname...
Bezstarostný život študenta – koho by taký nebavil? Priznám sa Vám, mňa už nie. Tri roky prevažne zábavy na univerzite stačili, nastal čas myslieť na budúcnosť. Deň čo deň som mával plnú hlavu podnikateľských nápadov. Nechcel som sa uspokojiť s myšlienkou, že nasledujúce študentské roky len tak premrhám. Kládol som sám sebe otázku: Čo ťa robí šťastným?  

Určite to poznáte. Máte lepší pocit keď niekoho obdarujete, ako keď ste sami tými obdarovanými. A práve mojim životným krédom vždy bolo robiť ľudí šťastnými. Som len študent, moje možnosti nie sú veľké, no i tak som sa rozhodol zrealizovať projekt VENUJEM. Nielen, že Vás zbytočné veci oslobodia, darujete tým šťastie inému a len s minimálnou námahou.

Som rád, že prvý krok, vytvorenie web stránky, máme za sebou. Stránka je funkčná, určite však nie kompletná. Snažíme sa rozbehnúť viacero projektov, o ktorých Vás budeme v dohľadnej dobe informovať. Samozrejme potrebujeme podporu okolia i čas. Práve nedostatok času a veľké množstvo mojich aktivít v lete spôsobili, že sa stránke naplno môžem venovať až teraz, paradoxne popri škole. Máte sa na čo tešiť. :)

Ak máte i Vy nápady na zlepšenie, pripomienky či otázky, neváhajte a kontaktujte nás

0 komentárov na "Začíname..."

Nový komentár

Pre komentovanie sa